Followers

Dulang/Bekas Hantaran Untuk Di Sewa



Ada sesiapa berminat nak sewa dulang ni?Hanya ada 9pcs sahaja alas tak disediakan
Harga Sewa : RM6
Tempoh Sewa: maximum 15 hari
Kuantiti : 9 Unit (Tinggi:13cm Lebar:27cmx27cm)
Safety & Booking Deposit: RM50 (Akan dipulangkan jika dulang dalam keadaan baik)
Lokasi : KL/Selangor sahaja
Tempat untuk collect dulang : BHP Bandar Tun Razak @ Kuala Selangor SAHAJA
Tarikh available : email : sharz86@gmail.com (Isnin-Jumaat 9.00pagi - 6.00ptg)
berminat?

Sila sertakan kuantiti dulang, tarikh majlis dan tempat collect dulang.

Thanks! =)

Dulang tak available pada tarikh:

2013
Dayana : 17 May 2013 - 1 June 2013
Zila : 06 August 2013 - 20 August 2013
Zairina : 12 October 2013 - 25 October 2013
Ayu : 14 December 2013 - 28 December 2013

2014
Etymarzita : 25 January 2014 - 8 February 2014
Not Available : 14 February 2014 - 21 February 2014


jom like!! =D


18 comments:

  1. huhuhu... br nak sewa tuk tarikh 1 june ni.... huhuhuhu... sedey...

    ReplyDelete
  2. dear. i minat nak sewa dulang yu la.
    pm i pls. alyalatip@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. salam...u kalau nak sewa tapi lokasi kelantan...blh sewa x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory la awak..takleh sebab jauh sgt..sorry tau..

      Delete
  4. Nak sewa untuk majlis 11/8/2013.tapi nak dulang tu 4 je.adex untuk letak cincin skali.tapi nak amik awallah dalam 4/8/2013. email fiza_sufi83@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam sharz, saya ada emel berkenaan sewaan dulang. minta cek asap. thanks! -muadz

    ReplyDelete
  6. salam. sila cek inbox asap.. saya ada quotation untuk dulang ni. thanks! -muadz

    ReplyDelete
  7. salam saya nak sewa 9 dulang utk tarikh 4.1.14.. still available for this date? please let me ur contact number for easy asking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak leh send email kat saya berapa dulang awak nak sewa dan saya akan bagi details: sharz86@gmail

      thanks. :)

      Delete
  8. Hye sye nk tye tuk tarikh 9/11 nie available lagi tak.?? Nk pki kt area sg.besi.. Nak pakai 7... Nie email sye norfattinshahfika@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. hye sis saya ada email sis...saya berminat nk sewa dulang total dulang 9 pada 9.12.13 still available tak???

    ReplyDelete
  10. salam sis saya ada email sis...berminat nk sewa 9 dulang majlis pada 21.12.13 p nak amik awal pada 9/12/2013 still available tak??

    ReplyDelete
  11. salam sis.. tarikh 30/11 still available ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...awak leh email saya kat sharz86@gmail.com.. n tarikh tu still available...

      Delete
  12. salam sis.. tarikh 30/11 still available ke

    ReplyDelete
  13. salamm.. sy nk sewa pd 21.12.13.. available lg x?
    sewa tu kira hari jugk ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sory tak available date tue.

      Delete
Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.