Followers

14 February 2011

CONTEST KUCING PALING COMEL!!!

sila klik SINI untuk join!!

SYARAT DAN PERATURAN

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL kemudian link kan ke http://apisv3.blogspot.com
2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di entry blog INI.
4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
5. Akhir sekali tag 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.

tarikh tutup: 30 April 2011

KUCING NI YANG AKAN SERTAI CONTEST KUCING PALING COMEL!!

NAMA : BABY aka GEMOK
SEX : FEMALE
BREED : DLH

nak tag 3 orang peminat kucing!
1. cik tedi
2. pae's
3. M.Q

p/s : harap-harap boleh menang kali nie.. =D

jom like!! =D


9 comments:

  1. semoga menang!! hehehe cute!

    ReplyDelete
  2. terima kasih sbb join contest nih;)
    goodluck=)

    ReplyDelete
  3. wahh mmg COMEL!

    kite doakan Baby menang, amin...

    ReplyDelete
  4. @meowwmania

    thanks meowmania..harap-harap baby dipilih...hehe.. =D

    ReplyDelete
  5. comelnye...gerenti leh menang laa~

    ReplyDelete
  6. hi.

    jom joint contest aku & kucing di blog saya

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

    TQVM

    ReplyDelete
  7. @grOundnUt
    harap-harap leh menang la..groundnut tak nak join ke?? =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.