Followers

05 April 2011

Moja Outdoor Part II

tadi blogwalking lepas tu jumpe entry INI..
entry tu dah lame dah encik BATMAn tulis..tapi saya baru follow blog die semasa misi 5 blog kerap dilawati 2011 berlangsung...
kat blog encik BATMAN nie die ade tulis sesiapa yang gemarkan kucing merupakan team dia.
dia tu adalah HANIS ZALIKHA..
kak hanis pon ade kucing..eh kakak ke??
rupanya saya lah kakak kepada hanis..tapi hanis nampak matured la..huhu..
ramai betul yang membela haiwan berbulu nie kan??
SO
jom la layan gambar haiwan berbulus kesayangan saya..

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

MOJA : yeay MOJA berjaya klua!!!
tengok nie kakak..MOJA panjat lagi tinggi dari PETER!!
hebat tak MOJA kakak???
kakak...MOJA nak jadi monyet panjat pokok kelapa boleh tak??
kakak.. tengok PETER nie die usha2 MOJA..MOJA tak sedia nak kawen lagi la..MOJA anak dara lagi..
pandai tak MOJA naik atas pokok?? PETER yang ajar MOJA bukan2..
adeeeehhh....penatnye lari2...
penat nye main lari2 ngan kakak..


jom like!! =D


14 comments:

  1. Comel jek tgk Moja keletihan sampai jelir2 lidah :D

    ReplyDelete
  2. Moja,
    Bak mai kelapa muda sebijik. Hauslah...jangan kedekut tau! purrr.....meow!

    ReplyDelete
  3. wah kiter mempunyai collar pink yang sama =)
    seronok anak bulus makan udara segar gitu...

    ReplyDelete
  4. haha..musti moja letih sangat klo terjelir2 lidah tuh..hehe...

    ReplyDelete
  5. hehehe...sampai tercungap-cungap si Moja, comel!

    ReplyDelete
  6. haaa..hambekk..nak sangat main kat luar kan main sampai letih terjelir2 lidah. hehehehhe.. moja & peter memang cute wooohhhhh.....

    ReplyDelete
  7. @Kucing Terbiar Anjing Jalanan

    hehe..thanks KTAJ..meow2 lain pon comel jugak.. =)))

    ReplyDelete
  8. @Cat-in-Sydney

    moja tak pandai panjat smpi atas lagi la akak!! =))

    ReplyDelete
  9. @NaddY

    sama collar ke?? hikhik...
    moja je yang biasa keluar... =))

    ReplyDelete
  10. @anizarina

    mane tak letih kalau dari pagi smpi maghrib baru nak balik..

    ReplyDelete
  11. @meowwmania

    thanks meowmania... =))
    moja penat main lari2 ngn kakak die...

    ReplyDelete
  12. @saya

    semua kucing pon cute2 jugak.. =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.