Followers

27 July 2011

beristirehat bersama-sama MOJA & BABIES

AMARAN!!!!!
post ini mengandungi gambar yang sangat banyak!!!!!
first time post gambar yang banyak camnie...
yerla lama giler tak update blog...rindu nak bercerita pasal budak2..
tiap-tiap hari rindu kat MOJA dan tiap-tiap hari jugak tengok gambar MOJA...
macam orang giler pon ade gak bile asyik cakap nama MOJA je...hukhukhuk...

okay berbalik cerita pasal MOJA dan anak-anak...
anak-anak MOJA dah pandai kencing dalam litter box...
mula-mula ingat dorang tak pandai lagik...
rupenye bile dah sebulan anak kucing dah pandai kencing sendiri..
sekarang letak dorang kat belakang sebab senang dorang nak kencing kat litter box...
tapi kat belakang tuh dah kemas elok2...jaring pon dah pasang..

comel je tengok MOJA ajar anak die kencing lam litter box...
tapi clumping litter tak seswai tuk baby meow...
pasir melekat kat dorang punye paws n muka..
kene tukar yang lain pulak..

JOM LAYAN GAMBAR!!!!
|
|
|
V
mula-mula duduk kat ruang tamu depan..
tapi bile dah start kencing kat lantai kena pindah belakang...
huhuhu...sorry..nanti dah pandai pindah dalam balik...
budak-budak nie macam mak die jugak..
pandai tido lam bakul kecik..
tak muat nak masuk 5 ekor...
si kecik tengah menyusu..
tengok gaya dak kecik nie menyusu...teruk betol...
mama MOJA yang baik hati...

p/s : tak jadi beli cage sebab tak sampai hati nak kurung budak2 nie...takot jadi penakut cam BABY...so letak je kat belakang....lepas ditambah tolak bahagi darab...tuan MOJA sebenarnya takde budget nak beli cage sebab bulan depan dah kene spay MOJA...

jom like!! =D


12 comments:

  1. xpayah masuk cage la.. biar je lepas.. sejuk ati tengok dak2 tecit ni lari sana sini tau..

    ReplyDelete
  2. Besor dh anak Moja.... jaga baby baik2, k..

    ReplyDelete
  3. hehe..sonok tgk bebudak tu menyusu kan

    nak kembirikan Moja yer...elok la tu bg Moja gebus balik dah kurus dia kan cian Moja

    ReplyDelete
  4. Comelnye..... geram la tgk.

    ReplyDelete
  5. hohoho~
    bahgianye Moja dikelilingi anak² yg kiut²...

    so Sharz... x jd la nak beli 3-tier cage tu ek...? =)

    ReplyDelete
  6. hehehe sampai mcm tu sekali ha myusu... smgt.. betol2.. dulukan spay moja tu.. :D

    ReplyDelete
  7. waaaa...baby dah besar..sihat2 kamu yea baby2...entri kali ni mmg sungguh2 akak jamu mata tau..hehhehe

    ReplyDelete
  8. sharz, mana baby? dah lama tak dengar berita dia.

    ReplyDelete
  9. @marina anakcikbob

    hehe..tau takper...cian tengok dorang dalam cage...kalau terpaksa baru letak kat dalam... =)))

    ReplyDelete
  10. @Shaz Alina

    shaz,tak jadila sebab tak cukup budget pulak..tapi pinjam cage kawan..huhu...

    ReplyDelete
  11. @e.t.t.y

    BABY ade..tapi sejak anak2 MOJA lahir die lebih suka duduk kat luar rumah...bile nak makan je masuk rumah...die takut ngn dak2 kecik tu kot..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.