Followers

24 August 2011

Contest Barangan Berbentuk Meow Paling Best!

Salam Satu Malaysia!!!!
hari nak post baaaannnyyaaakkkk sangat post..
sebab banyak gambar yang tak upload lagi..
tapi sekarang nak cakap pasal CONTEST..
CONTEST ape????

Syarat-Syarat Contest:
  1. Upload gambar Barangan Berbentuk Meow Milik Anda yang anda rasa paling best dan mampu membuatkan peminat-peminat meow lain meleleh air liur kejelesan....
  2. Anda adalah di galakkan untuk follow Blog When HeeBum and HaeBi wrote dan jugak LIKE Facebook Page When HeeBum and HaeBi wrote supaya senang nanti kalau ada update mengenai contest ini :D
  3. Anda juga di minta untuk LIKE Facebook Page Kitty World - mereka adalah sponsor kepada hadiah kedua bagi pemenang :)
  4. Untuk menghantar gambar.. anda boleh buat satu entry dekat blog anda, letak banner di atas ni dan link kan pada entry INI dan Ceritakan serba sedikit tentang barangan tersebut. Peserta di blog boleh menghantar paling banyak 3 gmbar sahaja.Tinggalkan link entry anda dlm ruangan komen DI SINI :)
  5. Bagi yang tiada blog, anda boleh post gambar tersebut di page Facebook When HeeBum and HaeBi wrote. Letak caption pada gambar (Contest - Ceritakan serba sedikit tentang barangan tersebut. ) Peserta di Facebook hanya boleh menghantar 1 gmbar setiap orang sahaja. Anda juga boleh mengajak member-member anda untuk Like gambar yang anda hantar di Facebook page kami. Mana tahu, para-para juri akan terpengaruh... hehe :P
  6. 4 orang pemenang akan di pilih oleh pihak kami dari When HeeBum and HaeBi wrote dan juga dari pihak Kitty World.
  7. 4 hadiah misteri akan menanti anda.. yang pastinya.. hadiah misteri tersebut adalah barangan-barangan berbentuk meowwww...
  8. 1 hadiah saguhati berupa topup RM10.
  9. Tarikh Tutup Contest adalah pada 20 September 2011

barang-barang yang berkaitan dengan meow adalah seperti di-bawah:

keychain berbentuk meow. keychain nie ada satu lagi warna hitam...
baju meow.beli kat TESCO je..harga RM13.00 brand signature.
baju meow lagik.beli kat TESCO je..harga RM13.00 brand signature jugak.beli baju nie mesti la sebab ade gambar meow!!!! =D



jom like!! =D


6 comments:

  1. gud luck.. comeyla bju yg last tu..

    ReplyDelete
  2. segala mende berbentuk meow sgt shomel kann... :D

    ReplyDelete
  3. @meowwmania


    tau takpe...kalau boleh semua benda nak bentuk meow...hikhik.. =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.