Followers

06 June 2012

#86 days

dah dekat rupenye hari ITU!!!
takde progress yang besar-besar pon..
progress minggu ini...
  1. Borang Nikah pihak lelaki dah dapat cop
  2. Bunga tisu on the way..half dah siap..
  3. Barang guestbook semua dah ade...tinggal nak print pokok & note..
  4. Baju Nikah just nice bile try..cuma nak kene beli heels @ flat je..
tak banyak progress pon..tapi INSYAALLAH semua akan diselesaikan sebelom akhir bulan ini..

saya ade sedikit confusion sebenarnya..pasal guestbook frame tue..adakah ianya akan menjadi seperti dirancang..huhu..tak ramai nampaknye yang nak buat macam tue..takut org takleh terima je..sekarang cuma berserah je la harap-harap menjadi.. =)

saya ade beberapa pokok..nak mintak tolong pilihkan pokok mane yang cantik boleh??
kat sini saya tunjuk gak pokok ngan instruction yang telah saya edit..kalau tak cantik btau ek! =)

INSTRUCTION for GUESTFRAME
 POKOK yang telah diedit

CALON-CALON pokok yang lain

POKOK 1
POKOK 2
 
 POKOK 3
 POKOK 4
 POKOK 5
 POKOK 6
 POKOK 7
 POKOK 8

p/s : semoga semuanya berjalan lancar.. AMIN...

jom like!! =D


12 comments:

  1. pokok 5 & 7 cantik.....

    ReplyDelete
  2. nice.. suka pokok 8. :))

    ReplyDelete
  3. Sharz, pokok yang awak edit tu, date kawin 1 September 2012 (jarakkan Sept & 2012)

    Pokok cantik : 3.4.5


    Good luck :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yana!!

      kite tak perasan pon pasal tue...kite akan take notes. =)

      Delete
  4. aaron n karen tu cantik. sebab ada bunga2 kat bawah dia. kalau sharz tambah lagi bunga2 kat bawah dia tu mesti nampak lagi fresh n cantik, sebab pokoknya pun cuma ranting kan :)

    gudlak tau! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..nak tambah2 bunga tu yang masalah sket..huhu..dahla memang tak kreatif.. =p

      Delete
  5. Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.