Followers

07 August 2012

On Diet

takde pape nak tulis bulan pose nie..tenaga pon banyak dihabiskan untuk berkerja..so tenaga untuk update blog macam tak larat je...progress kawen?? takde ape nak diupdate lagi semuanya macam dah setel..

psstt..saya on diet sekarang nie..saya tengah amik supplement utk menguruskan badan..mula-mula macam takut nak try..tapi banyak testi yang best2..lagipon benda nie dilabel bawah food supplement so trus amik..so far saya puas hati..berat turun setiap hari 1KG..tapi dengan syarat TAK BOLEH amik benda-benda yang berkarbohidrat selama saya amik supplement ini..sebenarnya konsep nie sama macam ATSKIN DIET dimana anda tak boleh amik makanan berkarbohidrat..so same je if amik supplement or amalkan je diet atskin nie...

so kat sini saya nak share ape yang sama makan setiap hari dengan mengambil supplement ini selama seminggu sahaja..so kat sini statistic berat badan saya selama saya diet..

Ideal Weight Range : 45.6kg - 60.1kg

Berat pada bulan 7 : 53.0kg
Berat pada akhir bulan 7 : 51.0kg
Selepas amik Supplement
Day 1 : 51.0kg as 01/08/2012
Day 2 : 50.0kg as 02/08/2012
Day 3 :  49.7kg as 03/08/2012
Day 3 : 50.0kg as 05/08/2012 after iftar
to be continued..

13/9/2012 is 49.3kg

jom like!! =D


8 comments:

  1. sharz, kad dah sampai.
    thank you dear.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~~ ur welcome marina.. =)

      Delete
  2. waa..cepat jugak berat u turun.. make sure ade leucine dalam u punyer food supplement tu coz leucine tu membantu untuk memecahkan lemak tapi dia mengekalkan otot..jadi bila kurus, badan tak menggeleber la..you makan product ape? saya pun tengah diet dak ni..

    ReplyDelete
  3. nora lemah skit kalau bab diet ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kite diet pon sebab jeles tgk scha al-yahya tu kurus sangat..nak jadi cam die la konon nyer.. =p

      Delete
  4. wahhh..semangat pengantin baru :) chaiyok2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~~ selamat pada awk jugak!! =)

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.