Followers

04 February 2013

Trip to Legoland Part 1 : Golden Leaf Hotel Johor Bahru

pergi LEGOLAND MALAYSIA 20 January 2012 tapi baru nak tulis entry..malas sangat nak menulis dan pilih-pilih gambar..saje nak share sikit pengalaman pergi ke Johor Bahru untuk pertama kalinya dengan suami..hehe..
saya pergi hari Sabtu dan balik KL hari Ahad..so tido kat hotel satu malam je la..saya google pasal hotel Golden Leaf nie kat SINI..

so kite cite pasal hotel dulu la ek..saya booking hotel ni guna booking.com sahaja..takde bayaran dikenakan untuk booking so mase check-in baru bayar..kalau nak cancel pon free je..tapi kene sebelum 3hari dari tarikh korang dah book tue..

pandangan depan Hotel
tempat masuk hotel..hotel nie kat tingkat 2 tau so kene naik tangga sikit

hotel nie dekat sebelah Tune Hotel Johor Bahru je..so kalau nak cari hotel nie cari je Tune Hotel dan memang jumpe hotel nie..kenapa saya pilih hotel nie sebab nak jimat..harga RM98/pernight untuk Standard Double Room. Harga termasuk dengan breakfast sekali..

Jom kite tengok suasana bilik yang saya dapat.

bilik air ade water heater sekali..
note : disediakan sekali towel dan sabun sahaja..ubat gigi & berus gigi tak disediakan

katil queen size

ade air mineral spritzer sekali..
note:saya tak minum sebab bawak air mineral beli dari KL

ade TV dan 2 tempat gantung baju..hanger ade satu je..

Alamat Hotel:
Golden Leaf Hotel
02-01, Block 3,
Jalan Skudai, Danga Bay,
80200 Johor bahru

nak tau lebih lanjut boleh tengok Facebook atau Website dorang..

p/s : saya bagi hotel nie 3 bintang


jom like!! =D


2 comments:

  1. okaylah untuk 1malam lagipun bukan duk lama pun kan dalam bilik..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.