Followers

27 May 2013

Review Filem : Fast & Furious 6


perlu ke nak review filem yang memang dah ade sampai version 6?
dah sah filem tu memang best kan?

Ape yang menarik dan sedih untuk file kali nie?
  • Dom selamatkan Letty dan jatuh atas kereta..gile gempak!!!
  • Sedih bile Gisele awek Han jatuh dan taktau sama ada die mati or tak.
  • Ending pulak Han kene letup dalam kete kat Tokyo oleh Jason Statham (mungkin sambungan tuk no 7 pulak)
  • Kereta yang digunakan The Rock memang superb!!!
  • Mustang yang digunakan semasa menyelamatkan Letty I Love It so much!!!!!!!!!!!!
  • Mamat2 berkulit hitam yang selalu buat lawak dan satu panggung gelak macam nak terkeluar anak tekak
  • Ape yang uniknya pasal filem kali nie ade pelakon hensem dari Indonesia!!! Joe Taslim


beberapa gambar yang di ambil dari incik google:

boleh save untuk jadikan desktop background


sangat sweet mereka bertiga

hero-hero Asia kiter.. 

penjahat dalam cerita ini..

pasangan bercinta.

the MOST sexy ladies that I LOVE in Fast Furious!!! tapi dier adalah Israeli..

Rating tuk filem nie? 8/10 (sebab Gisele dan Han mungkin dah takde)

jom like!! =D


9 comments:

  1. wow, cter ni mmg ditunggu2 utk tgk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 g tengok..tak rugi tau!!! :)

      Delete
  2. hai.. salam kenal

    follower ke 359

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. belum sempat tengok lagi. Nak tengok ah malam nie.. hua hua hua

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua hua hua...cepat2 tengok!! jgn tertido sudah.. :)

      Delete
  4. citer nie memang best! :)

    ReplyDelete
  5. movie ni memang superb sangat!

    ReplyDelete
  6. nadia hari tu pon tengok dua kali still tak puas2 lagiiii :p
    best gileeee kannnn

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.