Followers

30 March 2011

moja jalan-jalan.

takde yang special pon dalam entry nie..
cume nak kongsi gambar moja main-main kat luar rumah je..
macam biase blog nie blog bergambar bukan blog menulis panjang-panjang..

nampak tak moja pakai harness baru..
relax petang-petang di tiup bayu laut...
umah kite dekat dengan selat melaka tau..
=)
.eh??? ade budak poo poo la!!!
eeee..busyuk!!!
gambar diatas yang poo poo adalah BABY bukan MOJA..
cian kat BABY takde orang pon notice die dgn MOJA berbeza...
patutla BABY selalu merajuk... =((



jom like!! =D


12 comments:

  1. So sweet budak Moja nie..!!

    ReplyDelete
  2. bestnye umah dekat ngan pantai...:)
    moja sempat lagi buat hajat yer..

    ReplyDelete
  3. mana nak bli harness camtu ek? bape rm? nak bli bagi smokey jalan2 la...

    ReplyDelete
  4. @habsahharun

    takde la dekat sangat2..dalam 50KM ade kot..tak pernah nampak pantai pon..
    tapi still boleh rasa bayu laut tue..
    yang tgh poo tu bukan moja...tapi baby.. =D

    ReplyDelete
  5. @veesakura

    kite beli dekat pet lovers centre..mostly pet shop ade jual la V..ade dua design...satu lagi design kene masukkan kaki..die akan jadi tak selesa..kite beli yang nie ok la..

    ReplyDelete
  6. Harness tu untuk apa, yer...? Tp kucing akak klw pakaikan aksessori apapun, menggelupur dia nak bukak...

    ReplyDelete
  7. @Rosmawati Yusof

    untuk bawa jalan-jalan..ade tali sebenarnye nak pegang tapi kite biar moja biasa ngn harness tu dulu..huhu.. =))

    ReplyDelete
  8. Moja oh Moja...kenapalah poo poo in public! Ish! Hilang kehensemannya... purrr....meow!

    ReplyDelete
  9. nak tau cte klaka x? v dah bli tau. bagi smokey pakai. tapi v salah bagi pakai, dgn senangnyer die melentok2kan badan die, trus terkeluar dari harness. berkejaran nak ikut die.hahaha!! hadoi la..

    ReplyDelete
  10. @Cat-in-Sydney

    yang poo poo bukan moja tapi kakak moja = BABY.. =))

    ReplyDelete
  11. @veesakura

    haha!!! yeke??? mase mule2 beli utk baby,baby tak suke.die baring je kat lantai.nasib baik si moja nie okay sikit..siap keluar umah pakai harness selambe je... =p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.