Followers

30 March 2011

moja yang manja..

hari nie nak post pasal moja yang manja..
setiap pagi dalam pukul 2 or 3 pagi bile time die dah start nak purring..
die mesti akan naik atas katil dan landing terus kat atas badan kite nie..
kite kena la usap2 badan die..sampai kite yang tido balik..
subuh die naik lagi..kite usap2 die lagi..kite tertido lagi..
sampai la matahari dah naik..die naik lagi nak suruh kite usap2 die...
takde gambar dan video sebab kite tido..huhu..
kadang2 die landing kat kite punye comforter..
tengok je muke die memang die buat muke manja die tue...
so jom layan gambar..
cerita banyak tapi takde gambar pon tak leh nak layan gak..
=D
muka get ready to sleep..
kan dah tido dah..senang je budak nie..
yang nie pulak setia menunggu tuan die update blog..hikhik..
tido kat bantal busyuk die pulak...
sekarang dah tak tido sebab tak muat nak golek-golek..
walaupon tak muat tetap nyenyak tido tuee..
amik mood sebelom nak tido..
*saje nak tunjuk ekor ke moja??
haaaa..kan dah cakap..sekejap je dah tido..
senang budak moja nie...
yang nie JIMMY..
bukan kite punye okay..
mase g KL tmpg tido umah kawan...housemate die punye nie..
manja macam kucing dak JIMMY nie..
=D

jom like!! =D


10 comments:

  1. Tepuk-tepuk, usap-usap aje? Tak nyanyi sekali? purrr....meow!

    ReplyDelete
  2. amboi kan men lagik Moja..selesanya..Azam ngan kwn2 kat blkg umah tu tido atas simen jer..sob..sob..sob..

    ReplyDelete
  3. manjanya moja.. semua tempat pon die nak landing.. ^^

    ReplyDelete
  4. @Cat-in-Sydney

    tak reti nyanyi la..kalau cikgu hans pandai nyanyi.. =D

    ReplyDelete
  5. @gt hans

    alaaa..cian nye azam n d geng..meh tmpg tido sini dak azam..hehe.. =D

    ReplyDelete
  6. @Anna King

    bile dah sampai die start purring tu memang jadi manja nak dok dekat kite je..suruh kite usap2 n belai2 die.. =)

    ReplyDelete
  7. grrrr... gewwam nengok si Moja ni!

    ReplyDelete
  8. pandainya Moja berkawan. kalu kucing saya si KiKi tak reti bersosial sebab dah bese dok umah sorang. pantang kucing lain dok depan umah pun die dah sound. comella Moja, tengok paw & ekor die tu gebu je...geram sungguh!

    ReplyDelete
  9. @phatgurl

    MOJA nie saya biasekan die klua umah..sebab tu die peramah sikit..kalau KIKI boleh geng dengan BABY...memang takleh berkawan dengan kucing lain..MOJA pon kadang2 kene hiss jugak.. =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.