Followers

10 April 2011

Moja Outdoor Part III

hari nie MOJA outdoor jauh sikit dari rumah..
pergi jalan-jalan taman permainan..
bukan taman la tapi ade tempat main-main,exercise,batu2 kecik utk kaki(tak tau nama ape)
tempat nie memanjang..selalunya taman dalam satu kawasan empat segi or bulat kan..

sebenarnya saje nak try HARNESS baru beli hari tue..
sebelom2 tu dah test kat moja,moja okay je pakai takde masalah..
PESANAN : KALAU NAK BELI HARNESS UTK ANAK2 BELI TYPE H.
kenapa type h?? sebab senang dorang nak jalan..tak ganggu tangan dorang..
tanye je kedai haiwan mesti die tau type h yang mana..
mesti pakai kat leher dengan ketiak(tak tau nak explain cam mane nak info lebih sila GOOGLE)

berbalik pada cerita tadi..nak bawak moja jalan2 ke BUKIT MELAWATI..
tapi takut dekat LOTONG..nanti kang LOTONG ingat MOJA nie makanan pulak..huhu..
so jom layan gambar2 menarik kali ini..
TEMPAT PERTAMA : BATU-BATU KECIK
MOJA SENYAP JE..TAKDE NAK LARI2..CUMA ADE BYK SEMUT KAT SITU..
TIBE2 DIE TERLOMPAT-LOMPAT INGATKAN KENAPA LA BUDAK NIE..
TERENCAT KE APE..HUHU..
TEMPAT KEDUA : TEMPAT NAK KURUSKAN BADAN.
TEMPAT KETIGA : PERMAINAN BUDAK2(GELONGSOR,BUAIAN DLL)
pandai posing ye moja..
bawak die naik buaian..main yang macam kuda tue..
moja senyap je tapi ade la terkejut bile dgr bunyi besi "krek krek krek" tue..
tapi still rilekksss.. =)
MOJA BEREHAT PULAK..
sempat lagi grooming ye cayang??
posing la elok2 sikit..nak terkangkang je keje..

p/s : sehingga berjumpa 2minggu lagi untuk outdoor session!! kakak MOJA nak turun KL minggu depan..nak pegi CAREERFAIR dekat MIDVALLEY + tengok CATSHOW dekat THE MINES!!!!


jom like!! =D


8 comments:

  1. amboiii sonoknya Moja jenjalan yer...rilek je dia kalau si Momon harus dah berjalan rendah cam askar, penakut lah budak tuh huhuu

    ReplyDelete
  2. amboi3..bestnya jalan2..

    ReplyDelete
  3. Cewah! Makan angin macam ADUN balik tengok kawasan je? har har har *evil laughs*

    ReplyDelete
  4. @meowwmania

    moja dah biasa jalan2 kat luar..sebab tu dah tak takot..pastu tmpt yang kite pergi tu tak ramai org..so die rilek je la..

    ReplyDelete
  5. @GtHans

    takde keje..dok umah bosan bwk la moja jalan2.. hehe.. =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.