Followers

09 May 2011

MOJA dapat kawan baru???

hai kawan-kawan!!
dah lama tak update blog kan??
ade tak yang rindu kat MOJA atau BABY??
sekarang mama MOJA keja shift malam dan pagi..so takde masa nak update2 blog..
komen2 blog pon dah jarang..
tapi sempat jugak nak luangkan masa ambik gambar anak2...
tapi macam biasa gambar MOJA...BABY kurang sikit nak amik2 gambar..

tapi sebenarnya nak test camera baru..
nak tengok gambar yang lain2 boleh pergi SINI..





p/s : sorry takde nak tulis panjang2...layan gambar je la..

jom like!! =D


16 comments:

  1. Hi, Moja. Moja ini gaduh ker, nak ngorat tu...?

    ReplyDelete
  2. moja dapat kawan baru ke, awek baru.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  3. Hi Moja! AMboi....mengorat ye? purrr...meow!

    ReplyDelete
  4. hek elehhh.. mcm nak gado je mula2 tu, pahtu? pandang2 je? alaa potong stim la Moja ni hehe

    ReplyDelete
  5. mmg rindu kat moja... hehe~

    apsal jauh duduknye ngan kawan tu moja...
    malu2 meow ek... hikhik~

    ReplyDelete
  6. @Rosmawati Yusof

    die nak gaduh..tapi cam taknak..conpius jugak.

    ReplyDelete
  7. @marina anakcikbob

    kawan baru..kucing sekor lagi tu betina... =))))

    ReplyDelete
  8. @Shaz Alina

    hikhik...nak gaduh tapi taknak...nak gedik2 la tue.. =p

    ReplyDelete
  9. meow kat moja...
    cumel la moja ni...
    aih malu2 tp mau je moja tu ngn member br tu..:)

    ReplyDelete
  10. Oooo Adik Moja, lamanya x muncul nih....Abang Mika dah rindu nih! Cepat2 la muncul.....:o(

    Love,
    Mika+Suzy

    ReplyDelete
  11. moja? nape moja?
    macam nama hindi dah..
    moja ni mesti keturunan kajol kan?
    tak pon karisma kapoor.
    hahaha...

    btw hati2 tau main kat luar laman tu..
    jgn main lintas je jln tu..
    tgk keta motor melintas..

    selalu sgt break emergency elak terlanggar kucing..

    ReplyDelete
  12. @THE DUO

    sowy la abang mika...mama MOJA malas nak update blog..huhu...

    ReplyDelete
  13. @Miss Ieza

    betul tue kak ieza..MOJA akan hati2 masa duduk luar...mama MOJA pon selalu tengok2 MOJA okay or tak duduk kat luar.... =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.