Followers

01 June 2011

MOJA pregnant.

lama betul tak update blog kan??
tapi update or tak update sama je..
nak bagitau sekarang nie MOJA pregnant..
tak tau lagi due date..
so sekarang saya tengah menunggu masa untuk die deliver..
harap-harap semua akan okay dan MOJA lahirkan baby yang comel-comel macam MOJA...

jom tengok aksi budak pregnant nama MOJA..






perut die besar kan??
saya agak dalam pertengahan bulan JUNE atau awal bulan JULY keluarla anak-anak MOJA..
nanti saya update cerita terbaru lagi ek..
selamat berjumpa lagi!!!
<3


jom like!! =D


24 comments:

  1. take care Moja...tak sabar nak tgk baby Moja tu

    ReplyDelete
  2. b0lat dah p0y0t MOJA...
    slmt bsalin ye nanti...
    pantang el0k² tau...
    ^_^

    ReplyDelete
  3. Ini first time, ker Moja pregnant? tentu babynya kiut mcm bondanyer, kan Moja..

    ReplyDelete
  4. Aunty Sharz nak jadi Opah! errr....siapa bapaknya? purrr...meow!

    ReplyDelete
  5. Omaigosh!!
    bob baru ingat nk ngurat...haha bob! kau da melepas..masok angin keluar asap..

    pesal muke bowing je moja? surola dia cepat2 deliver..

    ReplyDelete
  6. kucing kalau pegnen memang besar giler perut dia kan? takut je tengok.

    ReplyDelete
  7. ntah2 kuar sama ngan Mila..hik2

    ReplyDelete
  8. Amboi Adik Moja, diam2 berisi rupanya. Melepas la Abang Mika ya. Jaga diri baik2. Semoga comel anak2 Adik Moja.

    LOL,
    Mika+Yong

    ReplyDelete
  9. @Rosmawati Yusof

    first time pregnant kak kim..tu yang nebes sket... =p

    ReplyDelete
  10. @Cat-from-Sydney

    bapaknye kene tggu anak2 keluar dulu..hihi.. =))

    ReplyDelete
  11. @marina anakcikbob

    tau takpe...macam nak pecah pon ade gak... =p

    ReplyDelete
  12. @GtHans

    kalau kuar sama ngn mila bolehla kita share info nanti..tumpang susu ke... =p

    ReplyDelete
  13. @THE DUO

    thanks yong..harap2 semua akan berjalan lancar..takde masalah ape2... =))

    ReplyDelete
  14. waaaa...mst cute2 anak moja..sapa ayah nyer? eekeke

    ReplyDelete
  15. wahh.. moja da preggy.. thniaaahhh ^^
    smga elok2 je mngndung n deliver :)

    ReplyDelete
  16. ahaa Moja dah nak jadi mama lah...

    smoga Moja sihat dan dpt lahirkan baby yg shomel shomel macam Moja :)

    ReplyDelete
  17. @Just Call Me V

    sape ayahnye tak dapat dikenal pasti...taktau pon bile die ehem2...cis betul!!

    ReplyDelete
  18. @* HeeBum *

    harap2 dapat baby comel macam bumbum.. =))

    ReplyDelete
  19. @meowwmania

    plan taknak mengandungkan moja tak jadi..huhu...bile dah preggy nie biar jelah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.