Followers

18 June 2011

4th HHP MALAYSIA CAT SHOW!!! jom pergi ramai-ramai!!!

Salam Satu Malaysia!!!
dah lama blog sharzandcatz tak ber'update' kan???
bukan taknak update tapi tuan blog busy..
baru dapat kerja n kat bilik sewa takde internet..
sekarang dalam masa training lagi so kena study hard..

hari minggu sekarang konpem balik kampung sebab MOJA tengah sarat mengandung..
menunggu masa untuk deliver je..anak-anak die pon dah macam bergerak-gerak nak keluar..
baru tadi MOJA tido dalam kotak yang disediakan..so tak lama lagi la tu..tapi macam kotak die kecik je...kena carik yang besar sikit..
maybe minggu depan or awal bulan 7 MOJA melahirkan anaknye..
harap-harap bukan awal bulan 7 sebab 3hb JULY kite masuk cat show..huhu..

sape yang masuk??
dah tentu bukan MOJA dan memang confirm bukan BABY..
tapi LALA yang masuk sebab die je yang available..
ingatkan nak ajar MOJA pegi cat show tapi die ter'pregnant' pulak..

jom kite layan gambar tuk cat show!!
4th HHP Malaysia Cat Show
Date : 3 July 2011
Venue : The Atria Shopping Centre Damansara
MAP : http://www.theatria.com.my/

p/s : sape2 yang pergi tu jangan lupa tegur kite ek!! semua mesti dah kenal mana LALA kat entry yang lepas kan?? kalau tak kenal leh melawat page FB sharzandcatz.

jom like!! =D


8 comments:

  1. ala.. teringin nak pergi. tapi...time tu kat hometown plak. haih...

    ReplyDelete
  2. best kalau dpt pegi :(

    nnti amik gmbr byk2 ekk

    ReplyDelete
  3. Hi Shaz,
    Yelah...lama tak blog. Rindu kat Moja lah....harap she will be ok.. Cat show, interesting! Rasa macam nak p lah. Mika tak boleh masuk la sbb fur spot dia belum 100% tumbuh bulu lagi....Paling last masuk tahun 2009 kot. Itu pun bukan grand cat show pun....
    All the best with your new job.Go girl!

    LOL,
    Mika+Yong

    ReplyDelete
  4. Oooh...yang Lala goreng cili tu ye? teeheehee...just kiddinglah Aunty Sharz. Berapa oranglah anak Moja tu nanti ye? Siapa bapaknya? Nakal betul sampai terpregnant si Moja. purrr....meow!

    ReplyDelete
  5. @Cat-from-Sydney

    nanti kite wat entry tuk anak moja.. =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.