Followers

25 June 2011

pewaris MOJA. =D

MOJA dah selamat melahirkan anak-anak pada hari isnin lepas bersamaan dengan 20/6/2011..
waktu subuh dalam lingkungan 6.00AM - 6.30AM semua anak MOJA keluar..
semua ada 5 ekor..banyak kan anak MOJA...hehe..
bapak dorang kuat agaknya...

jom layan gambar MOJA n HER BABIES..
tak tau lagi berapa jantan n betina..
malas nak cek dorang..biar je dulu..

MOJA sayang sangat kat anak-anak die..
MOJA memang mummy yang baik.
ada dua ekor kaler camnie
3 ekor kaler gelap camnie
cuba carik lima ekor anak MOJA.. =))
uish...terbaik punye pose tido..tali pusat pon lom tanggal lagik.
gambar nie paling sweet...
mak borek anak rintik-rintik

p/s : next update 2minggu lagik..time tue dorang dah tiga minggu sebab minggu depan ada cat show..so tak balik kampung.. =))

jom like!! =D


12 comments:

  1. thniah moja.. jadi ibu elok2 tauuu

    ReplyDelete
  2. tahniah Puan Moja!!
    Suka gambo last. Sangat suuuwiittt!

    ReplyDelete
  3. sukanya tgk gmbr yg last tu trus nmpk sifat keibuan Moja :)

    sharz kalau leh alas kain tu tukar hari-hari pastu letak kat tmpt yg tersembunyi dan gelap sikit, utk elakkan Moja pindah-pindahkan anak dia nanti ;)

    ReplyDelete
  4. @meowwmania

    thanks MM!! =))

    kite mmg letak lam almari..tapi sebab nak tgkp gmbr keluarkan kejap...hehe...

    ReplyDelete
  5. wahhhh...moja da beranak.. congrats2..leh pilih nama lepas ni..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mummy Moja, jaga anak baik2, ok...love U.. lepas ni boleh maintain balik kecantikkan...

    ReplyDelete
  7. alolololo... comeynye....

    ReplyDelete
  8. How come I missed this? Ish ish ish...Puan Sri Moja...kembar lima ye? Kalau manusia dah masuk suratkhabar ni. Aunty Sharz dah kasi nama ke? Err....bin dengan bintinya siapa? purrr....meow!

    ReplyDelete
  9. Cutenya anak-anak dia..

    Dah besar sikit nanti mesti lagi geram rasa nak gigit je idung comel depa semua ni hihihihi

    ReplyDelete
  10. comelnya anak Moja...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.