Followers

17 March 2012

My Friends' Wedding Doorgift

Semalam salah sorang member sekolah telah menamatkan zaman bujang..
tahniah kepada Salwani... =)
sebelom nie tak pernah terfikir nak tangkap2 gambar doorgift..since takde idea nak bagi ape kat orang kene la usha2 ape yang orang bagi time kawen...
kawan saya punye theme colour = MERAH
beg merah nie untuk tetamu...
 barang kat dalam mineral & chocolate moist cake
beg ungu plak untuk kawan-kawan..
 barang kat dalam mineral & chocolate moist cake & ketip kuku...

Majlis die simple je...tapi makanan the BEST!!! lupe plak nak snap gambar...
ade daging salai,ayam goreng, sohon masak jawa(yang paling saya suke!)
untuk appetizer ade taufoofaa..taufoofaa memang TIPTOP! rase nak amik tuk kenduri saya nanti..huhu..
ouh! CHOCOLATE MOIST CAKE sangat sedap!!! MOIST giler!

p/s : thanks SALWANI sudi jemput walaupon dah lame tak jumpe.. =))



jom like!! =D


4 comments:

  1. Taufoofa di kenduri? Urm, 1 idea baru .. bagus jugak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan??? tekak pon rasa lega bile tengah2 panas tue.. =))

      Delete
  2. salam perkenalan dr saya, B2B dari kedah...

    sila jenguk my blog & join contest sy! :)

    http://pikapikah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...INSYAALLAH saya akan join contest awak... =))

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.