Followers

19 July 2012

#42 days

lame tak menulis blog kan??
tinggal lebih kurang sebulan je lagi..
semua persiapan macam dah siap..
tak tengok list lagi..malas rasenya nak buat pape..
mungkin sebab dah banyak yang siap...

projek untuk bulan pose nanti:
1. siapkan bunga tisu untuk letak kat frame..banyak lagi tak siap sebab dah stop buat sebulan..
2. menguruskan badan sampai dapat perut yang flat..
3. contact semua vendor dan confirmkan masa,tarikh dan tempat
4. hias bilik pengantin..simple2 je..dah malas nak hias
5.  siapkan photobooth dan jugak guestframe
6. pergi fitting baju seminggu sebelom hari raya
7. cari tudung untuk majlis bertandang
8. pastikan doorgift dah siap semuanya
9. buat event kat FB jemput kawan2 dan hantar kad kawen sambil bukak pose same2
10. balik tiap-tiap minggu sampai hari nikah

10 benda dalam mase sebulan nie....
berdebar tak?? tak rasa berdebar lagi..biasa-biasa je..
balik minggu nie nak buat checklist ape yang tak setel lagi..
harap-harap banyak yang dah setel..amiiinnn...

Selamat Berpuasa kepada semua pembaca blog saya!
harap mase pose nanti lagi banyak blog ni diupdate..
=p

jom like!! =D


6 comments:

  1. gud luck..semoga berjalan lancar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak... amiiinnn.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. thanks mun!! mun dah lepas dah.. kite je belom.. =)

      Delete
  3. Good luck awak, semoga tercapai semua impian tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak...aminn..semoga semuanya dipermudahkan.. =)

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.