Followers

01 July 2012

#60 days

genap 1bulan 4minggu 1hari saja lagi!!!

nak updates sikit pasal minggu lepas k??

dah beli kasut nikah warna hitam..
yang penting selesa dan boleh pakai sampai rosak...
flat saje supaya kaki saya yang pernah patah nie takdela merungut bila jalan-jalan ke IKEA @ shopping mall yang besar-besar macam One Utama..
kasut Vincci harga RM55 saje..
just nice pada kaki si pemakai..sekurang-kurangnya boleh replace flat yang dah macam belacan tue.. =)

IKEA frame size A4(lebih kurang)
 NYTTJA Frame harga : RM9.90/pieces

Lilin yang berbau epal dan jugak tempat lilin untuk kesegaran bilik pengantin..
boleh dijadikan lampu sementara bile rumah blackout dan berbau harum juga...
 TINDRA candle harga RM9.90/36pieces
GALEJ candle holder harga RM3.50/4pieces

selepas merayau ke IKEA & Ikano pergi ke TheCurve pulak untuk mencari DAISO..
okay harga kat DAISO semua RM5 satu barang..
  1. Wet Tissue untuk lap tangan bila anda cop tangan dekat guestframe saya
  2. Cutting board untuk kesenangan memotong kertas @ felt tanpa melukakan meja & lantai anda
  3. X-Acto Knife untuk buat benda-benda kerastangan saya
  4. Colour paper size A3 untuk petunjuk arah saya ade 8pieces..tak cukup guna yang putih saje..
  5. Felt hitam untuk photobooth props (tiada dalam gambar)
okay saya dah test cop tangan guna ink pad yang saya pernah beli dekat ScrapnCrop dulu..
okay memang berbeza ink pad yang mahal dan murah..
entry sebelum INI dengan yang bawah nie memang berbeza result dier..
yang bawah nie lagi nampak bentuk cap jari..


p/s : ape lagi yang belum setel ek?? 

jom like!! =D


24 comments:

  1. bgs nya idea awk.. saya pun nak shopping dkt Daiso lagi :))

    ReplyDelete
  2. saya pun ada wet tissue yg sama...
    tp saya xsuka wet tissue t'sebut...
    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape ek tak suke??
      busuk ke??
      kite ami yang paling byk 150pieces.. =p

      Delete
    2. ha'ah
      1, bau dia kurang menyenangkan...
      2, susah nak kuarkan, sbb kena masukkan tisu tu dekat 1 lubang kecik tu kan...

      Delete
    3. yeke..takper la dah beli..kite gune jela.. =)

      Delete
    4. betol3 jgn m'bazir... mahal 2 even rm5
      yana buat lap2 meja je last skali...

      Delete
    5. haha..terbaik YANA!! =)

      recycle selagi boleh kan??

      Delete
  3. MashaAllah, we got the same date!!

    so, camne PERASAAN? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasaan tak berdebar lagi..
      cuma takut ade benda yang tak setel lagi dan kite terlepas pandang.. =)

      awk pulak?? semua dah siap??

      Delete
  4. Sepatu yang simpel dan cantik :)

    ReplyDelete
  5. Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Saya Sangat Obses Handbag dan Kasut. Check it out!

    ReplyDelete
  6. jangan nervous2 tau sharz! hehe kasut tu cantik. simple yet elegant. eh nak gi shopping kat ikea gak laa untuk bilik pengantin ekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasut kite simple je..malas nak cari dah...yg pnting leh pakai g keje nanti.. =p

      Delete
  7. wow...byk gak idea sharz kan? goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea mun pon byk jugak!!! kite biase2 je nie.. =)

      Delete
  8. Sharz saya rasa tak sabar nak gi mwedding awak. mesti awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. arghhh!! yana tipu!!! hehe...

      jgn lupe dtg tau!! =)

      Delete
  9. WOw...shopping raya kah?^^'

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ade kacang..taon nie tak shopping raya pon sebab dah nak kawen kan.. =p

      Delete
  10. Replies
    1. heee...tulke??? thanks annn!!!!!!!!!!!!!! =D

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.