Followers

13 September 2012

i'm back!

Assalamualaikum w.b.t pada pembaca blog saya..ade ke yang baca blog bersawang nie?? hehe..

pertama sekali saya nak mengucapkan Selamat Pengantin Baru pada yang baru berkahwin...lame blog tak update kan?? bukan taknak update tapi busy sangat-sangat..laptop tak bukak pon..nak transfer gambar pon tak sempat lagi..

nak cite sikit pasal wedding saya baru-baru nie..Syukur Alhamdulillah semuanya dah selesai..belah perempuan dan jugak belah lelaki..review majlis overall semuanya berjalan dengan lancar..takde pape masalah..dari baju,pelamin,makeup,makan dan jugak goodies..lepasnie leh la jadi wedding planner..hehe..
Gambar?? rasenye kene kumpul semua gambar-gambar baru saya buat entry baru la ek..hadiah kawen alhamdulillah banyak jugak..belah lelaki dan perempuan adela lebih kurang 50 hadiah..Syukur Alhamdulillah kepada sesiapa yang bagi hadiah terima kasih banyak-banyak..InshaAllah saya akan guna sepenuhnya barang-barang tu semua.. =)

dikesempatan ini jugak saya nak ucapkan BANYAK-BANYAK TERIMA KASIH pada geng BLOGGER dan KAWAN-KAWAN yang sudi hadir memeriahkan majlis saya..saya amat hargai pengorbanan korang datang jauh-jauh ke KUALA SELANGOR..dan juga TERIMA KASIH diatas ucapan tahniah serta doa anda semua!!! =D

pasal anak-anak bulus pulak dengan happynyer saya dah vaksin tiger n lion!!!!
TIGER dah dapat 2nd vaksin 5 in 1 & LION baru je 1st vaksin 5 in 1 jugak..
nanti 22hb nak pergi spay LALA pulak..
syukur alhamdulillah ade rezeki lebih untuk mereka...
saya hanya akan jaga TIGER & LION je..
LALA mungkin akan dilepaskan bebas lepas spay..sebab dah takde sape nak jaga poo&pee dier..
lagipon LALA lagi suka bebas tak suke dikurung..bile kurung die mogok taknak makan..
BABY pulak sihat2 je..

okayla tu je updates kali nie..dah lame tak menulis jadi kekok pulak..sorry.. =)

jom like!! =D


26 comments:

  1. eh..dah selesai ke...tahu2 dh kwin..hahahaha...selamat pengantin baru sharz.share la gmbr kawin byk2 ckit..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee~~dah selesai dah munn..kite tak update sebab tak amik gmbar byk pon..InshAllah akan upload gambar...tapi lambat sket.. =p

      Delete
  2. alhamdulillah, dah selesai kenduri Shaz.. tahniah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah...thanks yana.. =D

      Delete
  3. selamat pengantin baru sharz! semoga kekal hingga ke syurga..semoga berbahagia selama2nya :)) xsabar nk tggu pic2 kawen sharz..nnt share tau :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ciksaila!!! inshaAllah akan diupdate nanti... =D

      Delete
  4. welcome back Sharz! so sorry tak dapat dapat.. asyik busy ke singapore melawat tunang pulak skang ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. semoga gembira menjalani kehidupan baru & bahagia kekal ke Jannah.. amin ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak..InshaAllah.. =)

      Delete
  6. Eh²...sama la kita..blog kita pon dah bersawang sampai nak kene renovet balik semuanya...ada je topic nak cite kan..tapi masa tu yang tak mengizinkan...anyway, welcome back!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..nak berblog nie ikut mood jugak..ade mase nak menulis tiap2 hari..

      tak menulis sebab takde cite nak tulis sebenarnye... =p

      Delete
  7. al... x yah sorry2. bedal je hehehehe. Alhamdulillah.... pengantin2 comel, selamat pengantin baru... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..thanks chika..thanks sebab datang jauh2 jugak!!! =D

      Delete
  8. xpe Shaz...mmg berbaloi pergi sebab lepas tu singgah mlantak cendol bakar yg best tuuuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..sejak tukar yg drive thru lom sempat lagi merasa.. =)

      Delete
  9. Alhamdulilah, semuanya dah selamat ye :)

    Selamat pengantin baru dan selamat hari raya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah..aminnn..

      thanks reena!!!! semuanya dah selesai.. =)

      Delete
  10. waaaa. dah tawennn ..
    tahniah

    ReplyDelete
  11. tahniahhh jugak dari saye..=)

    thanks for visiting mine k.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih jugak kerana melawat.. =D

      Delete
  12. congrats dear..mine lagi 2 weeks!!tapi byk x buat lg..wawawaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee...takper wat slow2 je.. =)

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.