Followers

27 September 2012

My Wedding Review

Assalamualaikum W.B.T kepada yang still menunggu entry baru dari saya..hehe.
sory tak dapat nak update blog selalu sebab kat opis dah kene block blogger!! waaa!!
sedih giler..tak dapat nak drop comment kat blog kawan-kawan..
hanya dapat baca dari google reader je..

entry nie khas buat pembaca blog saya..walaupon takde yang request tapi alang-alang dah buat entry pasal persiapan kawen..takkan nak hilang camtu je kan?? hehe..

Gambar persiapan memang kurang amik..sory ek kalau limited..yela tak cukup tangan sebab pengantin buat semua keje..saya review sikit je la ek..harap anda berpuas hati.. =)

Pelamin
pelamin saya amik dari kak ILA dari Kuala Selangor..kalau ade sape2 yang kat kuala selangor tu bolehla amik dari kak ila sebab die baik sangat-sangat!!!
Rate : 10/10


Henna/Inai
Inai saya amik dari Henna Noor Collection'z
saya pilih design depan macam Scha Al-Yahya dan telapak tangan bentuk LOVE.
Rate : 8/10 - sebab inai tak sekata kene topup sendiri..tapi design superb!!





Scha Al-Yahya balas tweet sayer!! =)


Baju Nikah



Baju Sanding
 

 Baju Bertandang

Meja Beradap


Gambar Penuh Pelamin & Meja Beradap

Guestframe


Photobooth



Penanda Arah

Official Photographer

Handbouquet D.I.Y

Kek Pengantin

Kek Bertandang

Bilik Pengantin

Hadiah-Hadiah
thanks pada yang sudi bagi hadiah-hadiah!! =)

Lion & Tiger malam sebelum nikah



sekian tue saja review dari sayer...mostly semua VENDOR memang terbaik!! kalau nak tengok gambar kawen tue leh la add FB saya Sharz Syaz(hanya add org yang dikenali saje tau!so blogger kene kenalkan dari blog mane yer.. =p)

p/s : lepas nie bolehla update pasal kucing pulak.. =)

jom like!! =D


18 comments:

  1. i like ur pelamin. nice. combination warna yg sangat perfect!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak!!! terima kasih kepada vendor pelamin sayer..die yang gubahkan.. =)

      Delete
  2. paling best dan comel, jam g shock tu. kakakakakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jam g-shock tu hantaran mase tunang..wajib pakai.. =)

      Delete
  3. cantik cantik cantik ! semua cantik.. tahniah ye Sharz & Syah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks thanks thanks yana!!!!! =D

      Delete
  4. cantik sgt pelamin~
    fully review utk semua baju please (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks diyana..sorry la gambar baju takde dlm simpanan lak..hukhuk..
      =(

      Delete
  5. salam...saya nak taw camne buat kan collar utk HB tu...ade tutorial tak...perkongsian dr shaz sgt2 sy hargai..thanks..ni email saya... penyisir_rambut@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. ataupun cari saya dekat fb Masyitah Mortaza...
    saya nak sangat2 tutorial colar Hb tu... :)

    ReplyDelete
  7. cantik pelamin awak.. Dan selamat pengantin baru :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak!!!! n thanks for the wish too!!!

      Delete
  8. woahhh.. selamat pengantin baru..

    dan comelnya anak bulus... XD

    ReplyDelete
  9. sangat teruja dengan semua persiapan yg di buat utk kahwin ni..hehe..boleh lah jadi wedding planner kan? =) nk tengok full pic wedding la..boleh?hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..thanks lara... full pic wedding ade kat FB..add la kiter Sharz Syaz.. =)

      Delete
  10. wahhh untungla sharz balas tweet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sharz?? scha alyahya la.. =p

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.