Followers

11 October 2012

SmartSift : Easy,No Mess Cat Litter Maintenance

Salam Satu Malaysia!!
hari nie nak update pasal litterbox nie..SmartSift dari CatIt..
saya dah bukak cuma belom try demo lagi kat kucing..
LION & TIGER ade kat kampung so kene tunggu balik baru leh demo..
sesiapa yang nak beli setakat yang saya tau cuma KittyWorld, TanyaSamaVet & Kucing4sale je ade..
harga yang dorang tawarkan memang berbeza..tapi saya beli dari KittyWorld bile lagi nak untungkan kawan blogger kan kan?? dengan harga RM180 saje..penghantaran juga disediakan kalau tak silap..
 =)
okay jom kite terjah camne rupe SmartSift nie.. 

bile dapat je barang korang akan dapat kotak macam nie..

bile bukak je kotak kat atas tu akan ade lagi kotak macam kat bawah nie..

benda bawah nie ade kat atas sekali bile bukak kotak...benda nie la tempat untuk letak pasir nanti.. 
 

kat bawah pulak ade benda nie untuk tutup litterbox itu...

camni la rupe bile dah keluarkan dari kotak..


anda akan dapat beberapa benda iaitu : UserManual untuk setup SmartSift, 2 x Liners Cat pan base & 2 x Liners Pull-out waste bin, plastik untuk tutup bahagian atas SmartSift , Pemegang/Lever

kat bawah nie bahagian atas untuk tutup litterbox..

setelah dipasang dengan plastik aka Liners Cat pan base & Lever..
yang ni untuk letak pasir dan kucing anda akan buat projek kat bahagian nie..

gambar kat bawah ni tempat pembuangan setelah Lever ditarik..
korang kene letak Liners Pull-out waste bin kat sini..

inilah rupa penoh SmartSift yang telah selamat dipasang..

harap anda semua puas dengan gambar-gambar nie semua...kalau ikutkan saiz SmartSift nie agak kecik sebenarnye..kene masuk sekor-sekor..takleh berekor-ekor..lagi satu kene train kucing anda supaya tau guna pintu tolak-tolak tue..kalau taknak guna pon boleh jugak...ikut suka tuan kucing..

SmartSift ni yang bagusnye tak payah nak guna scoop lagi..cuma tarik je Lever/pemegang tu...kalau anda risau dengan plastik nak kene beli ke ape..kite guna je plastik biasa dah boleh..plastik hitam sampah yang besar tu boleh muat...

p/s : sekian saja review produk nie...next entry InshaAllah sekali dengan kucing pulak...harap kucing akan guna jangan wat bodoh je..huhu.. =)

jom like!! =D


10 comments:

  1. Alamak! Mama kita dah tertarik ni.....OK, agaknya kalau ada 6 orang ni, berapa unit patut beli? purrr....meow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau 6 dua unit la..pastikan mereka tak berak pada waktu yang sama... =)

      Delete
  2. wahh sayang nya dia kat kucing dia eh ;))

    ReplyDelete
  3. macam mana nak guna.. nie... eh.. koh koh koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok je website nie ade tunjuk cara nak guna.. =)

      http://catitsmartsift.com/index.php

      Delete
  4. Brape harganya? Bila leh smpai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM180 sy beli...tapi saya tak jual kak.. :)

      Delete
  5. Saya dah beli,rm169 dgn delivery.sape berminat blh cari kat mudah.my...tp kan,plastik nak beli katne yer??dia bg utk 2 kali kegunaan.kalo plastik biasa,siza mcm mana?

    ReplyDelete
  6. asslm. nk tny stu kotak tu brape kg ye? :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.