Followers

28 December 2012

22th Birthday GiveAway

Selamat Malam!! dah lame tak join giveaway kan?? kebetulan singgah ke blog si cantik manis nie..
banyak hadiah yang best-best!!!!
Jom tengok kat entry ni : http://www.anisempoi.com/2012/12/update-hadiah-22-birthday-giveaway.html

Macam mane nak join?
  1. Follow blog ANIS (penting untuk tau latest update)
  2. buat entry bertajuk "22th Birthday GiveAway"
  3. copy banner di bawah dan link kan ke entry(SILA CLICK GAMBAR)
  4. sila ikut arahan di blog ANIS


Giveaway ini akan tamat pada 22 February 2013
Pemenang akan dipilih menggunakan random.org dan top referral berdasarkan stats blogger

p/s : semoga random.org akan memilih blog saya nie... :)

jom like!! =D


3 comments:

  1. terima kasih sudi join giveaway anis :)

    Jom baca entry terbaru anis mengenai sesi casting buat kali kedua di red house talent :

    http://www.anisempoi.com/2012/12/second-call-for-casting.html

    ReplyDelete
  2. Dari ga yang sama. Jemput singgah :)
    http://aidalor.blogspot.com/2012/12/22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama,jemputlah ke blog iyraa :)

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/22th-birthday-giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My photo
.i live a simple life n happy with it.