Followers

27 December 2012

kucing berendam dalam baldi

Salam Jumaat semua kawan-kawan!!!
hari nie saya nak share video kucing bernama Willow keturunan bobcat(lynx rufus) kalau tak silap..
Willow mandi dengan cara merendamkan badan dalam baldi!!
sangat comel!!! layan....


p/s : same cam moja mandi la.. :)


jom like!! =D


4 comments:

  1. kucing kite payah nak mandi. time mandi je mesti tiba-tiba jadi spiderman. dinding licin pun dia boleh panjat. time nak keringkan lagilah haru, hair dryer sll dia rasa musuh ketat. nape ntah.. lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalunye kene train dari kecik..tapi ade gak kucing yg jenis susah nak mandi.. :p

      Delete
  2. anak2 bulus akak bertuah la kalo bleh main rendam2 mcm tu..mau histeria satu taman ni dorg menjerit beramai2.. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..alhamdulillah kucing2 sy semua okay time mandi..saya train dari umo sebulan kene mandi..klu tak mandi nanti kite nak ciom2 pon cam ragu2.. :P

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.