Followers

25 November 2013

6th Maternity & Children Expo @ Mid Valley Exhibition Centre 22-24 Nov 2013

Selamat petang!!!! fuhhhhh..hari sabtu dan ahad berturut-turut pergi expo kat midvalley...memang ramai sangat2 orang yang datang!!! kalah expo yang kat KLCC haritue..maybe sebab vendor2 kat midvalley banyak yang best dari KLCC kot?? dah la kat midvalley tu tau2 je la susah nak cari parking..nasib baik saya sampai2 je ade parking kosong..hari sabtu pergi banyak booth dah tutup sebab samapi midvalley pukul 8 g makan dulu so naik atas dah pukul 9..hukhuk..sedih tak dapat nak beli botol tommee tippee..minat botol avent tapi macam tommee tippee lagi comel dan murah je..dan memang nak pergi expo ni sebab nak beli botol tommee tippee tu je.. :)

so hari sabtu hanya dapat grab diaper bag dari Simple Dimple

hari Ahad datang awal sikit so dapat la pergi setiap booth..nasib baik suami sanggup teman sebab kite cakap kite termimpi botol tommee tippee tue..hihi..suami cam biasa akan singgah tengok stroller.. :P

dari booth Tommee Tippee

beli baju lagi..main amik je sebab cam murah..


booth mybbstore 

booth Autumnz
Nursing Poncho tu harga kat KLCC RM31 tapi time kat midvalley dah naik harga pulak so terus je beli..
 booth HappyBaby 
yang ni macam lambat je lagi nak guna tapi sebab minat so beli je siap2...
 booth Drypers
beli je la sebab tengok ramai yang borong..so mungkin murah kot..

p/s : memang penat pergi midvalley ni tapi nanti bulan January ade lagi dan mungkin tak pergi sebab tak larat nak pening2 dah...checklist kite tak buat pon lagi..malas nak buat..so main beli je apa yang teringat dan nampak perlu..

jom like!! =D


4 comments:

  1. wowww banyaknya shopping!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sikit je la...ramai lagi kat sana yang borong.. :)

      Delete
  2. sy pun pergi... tp hari Jumaat.. heee~
    xbeli byk pun, booth pureen je yg menarik minat...
    next expo on Jan tu target maybe nak beli stroller.. inshaaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. booth pureen masa kite pergi banyak yang cam dah abes..huhu..

      stroller tak tau lagi nak beli cam mane..kite more pada barang2 baby..barang2 technical biar husband yang pk.. :P

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.