Followers

01 May 2014

Iman Syazwan

Assalamualaikum WBT pada pembaca blog sharzandcatz..

ade pengumuman sikit..minta maaf entry Trip to Japan tak dapat nak disambung di atas sebab2 yang tak dapat di elakkan...InshaAllah akan ade jugak entry tu tapi memang lambat lagi la..harap ade yang sanggup tunggu..

dengan ini saya mengumumkan telah melahirkan seorang anak lelaki bernama Iman Syazwan pada 28/04/2014 dengan berat 2.7kg...

harap maaf jika blog ni akan diupdate jarang2 pada sesiapa yang sentiasa menanti entry yang terbaru..mungkin selepas 3bulan blog nie akan aktif balik..





jom like!! =D


6 comments:

  1. Alhamdulillah...
    tahniah Sharz....... gambar baby please~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks diyana..kamu follow la insta kite ade gamba baby.kite tak menyempat nak wat entry nie..huhu..

      Delete
  2. sharz, xtau pulak awk ada update..saila pun jarang bukak blog :(
    sedap nama anak sharz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak...kite dah jarang2 sgt2 berblogwalking since ade iman nie..lagi2 kat opis baru xleh nak bukak blog langsung...just on9 kat hp je..

      Delete
  3. Ni Sharz mesti tengah busy dengan Iman Syazwan kan.. hehe.. nasib ada fb Sharz. hilang rindu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..memang busy tak sempat nak bukak laptop.. :P

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.