Followers

12 December 2013

Kucing yang gilakan kotak #1

Selamat Petang!!! 
pernah tak jumpe kucing yang suka sangat dekat kotak?? mesti la pernah kan??
rasenye semua kucing akan suka kotak...samela jugak dengan kucing saya..tapi yang sekor ni memang gilakan kotak..sape budak tu?? TIGER!!!
dari kecik lagi memang dah ajar die dok dalam kotak..senang,murah dan tak membebankan tuan..
ingatkan tabiat dari kecik takkan sampai besar rupenye sama je..

yang masalah sekarang ni die tak sedar yang die tu besar dan kotak yang die nak masuk tu kecik je..muat2 montot die..tapi die paksa jugak diri supaya boleh baring macam tue..aishhh...meow2...macam2 perangai dorang ni sampai tak sampai akal kite kadang2..

gambar ni bukan saya yang amik sebab dah lama tak balik kg..yerla tiap2 minggu pergi expo baby je kan...so kualiti gambar agak tak menyenangkan pemandangan...tapi malam ni lepas tengok maharaja lawak mega terus gerak balik kampung..YEAY!!!!

rindu kat TIGER,LION & LALA!!!! so jom layan gambar dier!!




  
akhirnya dapat gak die tido dalam tue...

jom like!! =D


11 comments:

  1. nora takut kucing tp kucing comey with lovely pink box hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kucing ok je..kalau dah try pegang bulu die yang lembut tu mesti dah tak takut..kawan kite pon takut jugak..tapi kite suruh die try pegang sikit je..lama2 terus bela sekor.. :)

      Delete
  2. ahaha . serius comel gyler tiger .

    ReplyDelete
  3. gerammmmmmm!! dah tau x muat masih nak masuk dlm kotak..pastu tido pulak dlm tu.. huhu! kucing kat rmh ibu saila pun sama, asal kotak kosong je terus lompat masuk pastu x keluar2. masa saila kawen haritu susahnya nk bt keja.. dia asyik masuk dlm kotak je.. hehehehe! tp sbb comel melampau2 kucing masuk dlm kotak, dgn kita2 nak masuk jugak.. hehehehehehe!!

    p/s : sharz jgn delete lak komen ni.. hehehehehe! gurau je :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang geram bile tengok dorg punye perangai kan??kalau banyak lagi la macam2 dorg buat..

      p/s:sampai hati..dah janji tak delete kan..aritu byk sgt keje gatal nak tgk blog dah terdelete.. :P

      Delete
  4. Puan Sharz, nak order furminator untuk Tiger, Lion & Lala?

    meyh la singgah belog review sikit pasal furminator

    http://ciklulusahaje.blogspot.com/2013/12/furminator-bukan-termometer-mihmihmih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kalau nak beli kite akan roger.. :)

      Delete
  5. comel sangatttt...bulat jer dalam tu..hahaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.