Followers

12 December 2013

Pembukaan Butik Fiffy Baby di Lake Field Sg.Besi

Assalamualaikum W.B.T..nak citer sikit hari rabu masa Birthday Sultan Selangor saya beli barang baby lagi..beli sikit-sikit je..saya dan husband cuti time tu..yeay!!! plan asal nak pergi makan Seoul Garden dekat The Mines tapi pada masa yang sama kat MIECC tu ade Big Bad Wolf so memang jam..so tukar rancangan pergi je dekat-dekat..sekarang memang tunggu je mane-mane kedai baby yang buat sale atau expo baby..

bile beli sikit-sikit memang tak terasa sangat la..walaupon dalam hati rasa nak borong je semua..so semalam saya pergi ke butik fiffy baby yang baru je bukak dekat sungai besi lakefield..yeay!! pasni senang la sikit sebab barang-barang fiffy ni pon boleh la murah jugak harga dier..kalau sape-sape nak pergi ade SALE sampai akhir bulan nie..

MAP ke butik FIFFY BABY

barang tuk baby yang saya beli..



p/s : geram je dekat baju baby tuk baby girl..ade SALE tapi takleh nak beli sebab taktau baby boy or baby girl lagi.. :)

jom like!! =D


4 comments:

  1. terujakan bila beli baju baby.. tak boleh stop memilih. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..betol2..sebab beli sikit2..kalau beli sekaligus ok kot.. :)

      Delete
  2. Eh murahla baju baby!yun xpenh pegi fiffy...ada je dekat dgn rumah,baru bukak jugak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah jugak baju2 dier..kalau ade sale..cepat2 terjah mane tau dorg ade wat sale ke kan.. :D

      Delete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.