Followers

10 January 2014

Baby in the House!!

yes baby in the house! tapi bukan baby manusia tau.. BABY kucing..
kalau sape yang follow blog nie dari mula tau la sape BABY..
tapi yang taktau..boleh la baca Label tuk BABY disebelah kanan..hehe..

BABY sekarang memang hidup die lebih kat luar..boleh dikira berapa kali je die masuk rumah..
kalau nak umpan die kene bagi makanan yang sedap2 macam ayam rebus atau ikan..
kalau setakat kibbles Royal Canin memang tak main la...die cakap dari kecik aku makan benda ni bosan!!

BABY hanya leh masuk ngan TIGER je..maybe sebab bulu sama kot..atau die ingat tu MOJA..huhu.sebab die hissing je ngan TIGER..kalau dengan LION die terus lari rumah..LALA pulak suka kejar BABY bile nampak BABY..

yang ni tengah rebus ayam tuk die..so die baiklah..tunggu je..so kite layan gambar je la ek..








 
 


p/s : rindu kat meow2 kat kampung tue..dah lama tak balik.. :)

jom like!! =D


4 comments:

  1. wahhhhhhhh! pelukkan dia untuk saila..hehehehehe! geramnya dgn bulu dia..huhuhu! tp skrg husband x bg saila peluk2 and cium kucing..risau kat baby dia kemainnnn haha :D
    **sharz jgn peluk btl2 utk saila pulak hehehehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..memang kite byk kali kene tegur jgn pegang kucing sebelom pregnant lagi..tapi kite dari kecik dah terbiasa ngan kucing takleh nak wat pe..kalau saila tak ckp pon kite memang akan pelok die tiap kali balik kg..lagi2 si tiger yang gebus tue...

      InshaAllah takde pape berlaku... :)

      Delete
  2. sharz kat rumah skrang bela meow ke? or hantar balik kampung? wawai kat rumah ada sekor, bulu bersepah, xtahulah macamana ada baby nnti. tengah pk, sakit kpala..huuu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

About Me

My Photo
.i live a simple life n happy with it.